JJCENTER Comerç minorista Torregrossa Lleida JJCENTER Comerç minorista Torregrossa Lleida JJCENTER Comerç minorista Torregrossa Lleida

JJCENTER

Presentació

La companyia

JJCenter és una empresa especialitzada en dues rodes. El taller va obrir les portes durant el juny de 2012, des d'aquesta data fins a l'actual i dia a dia estem millorant per oferir millors serveis als nostres clients. Amb aquest mètode de millora constant hem aconseguit tenir un gran nombre de clients satisfets amb els nostres productes i serveis.


A què ens dediquem?

A les nostres instal·lacions reparem tot tipus de motos i bicicletes. També som servei tècnic oficial ANDREANI MHS. Fem tot tipus de reparacions, manteniments i modificacions de suspensions de motos i bicis.

També disposem de bicis de test de la marca Italiana Olympia. D'altra banda també disposem de bicicletes de lloguer Olympia.

Un altre servei molt interessant del que es pot gaudir són els estudis de biomecànica que oferim als nostres clients a càrrec de custom4.us.

Els nostres mecànics compten amb anys d'experiència en el sector, això fa que puguem oferir un assessorament tècnic personalitzat a les expectatives dels millors esportistes.


Amb quines marques treballem?

A JJ Center ens agrada treballar amb les grans marques del sector, entre uns altres, treballem amb la prestigiosa marca de bicicletes Olympia, Conor, Kross, Qüer.